avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Tipuri de blocuri in Bucuresti
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Tipuri de blocuri in Bucuresti

Salut, stiu ca suna nepotrivit dar stie cineva unde se pot gasi ce tipuri de blocuri sunt in Bucuresti? si ma refer la tipul de constructie,grad seismic,izolatie,bla bla....nu reusesc sa gasesc decat discutii generale si eu am nevoie de ceva cu poza si toate specificatiile.....nu pot alege intre doua apartamente, in blocuri diferite..
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:53, 27 Martie 2017
In mod normal, la primarie ar trebui sa se gaseasca astfel de date, in ideea ca primaria/ arhitectul primariei detine planul de urbanism si emite autorizatii de constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de vacanta poparlan poparlan la montarea si amplasarea pe terenul meu mi se cere pt eliberarea autorizatiei de constructie proiect de la arhitect aceasta casuta este facuta si asamblata ... (vezi toată discuția)
Constructie bloc intre 2 case IuliaBM IuliaBM Buna ziua, Unul dintre vecinii mei doreste sa construiasca 2 blocuri, cu toate geamurile spre casa, curtea si gradina mea. Niciunul dintre vecini nu este ... (vezi toată discuția)
Lamurire cu puz pentru proiect 6.4 si autorizatie constructie. valiftw valiftw Va salut, depun proiect pe masura 6.4 activitati non-agricole in aprilie cand se va deschide linia. Am cumparat un teren in iarna in baza unui contract de ... (vezi toată discuția)