avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Minorul in dreptul penal - lucrare de licenta
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Minorul in dreptul penal - lucrare de licenta

Buna ziua ,
Am finalizat cursurile facultatii de drept in 2013. Anul acesta m-am decis sa dau examenul de licenta. Astfel mi s-a propus tema " Minorul in dreptul penal roman. Analiza comparativa intre vechiul si noul cod penal".
Problema e ca nu mi s-a dat nici un fel de bibliografie,nici un fel de plan de lucru. Nici nustiu cum si de unde sa incep.
Cel mai recent răspuns: Petraru_Irina , utilizator 12:31, 27 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare licenta " institutia casatoriei " carmenelena27 carmenelena27 Buna ziua, anul acesta trebuie sa pregatesc o lucrare de licenta cu tema \"Institutia casatoriei\".Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau anumite idei in ... (vezi toată discuția)
Lucrare de licenta: contractul de antrepriza BogdanLupu BogdanLupu Buna seara, Am urmatorul titlu: Contractul de antepriza. Indrumatorul meu, un profesor si un judecator extraordinar mi-a pus in sarcina sa fac si niste ... (vezi toată discuția)
Help me Sofroni Catalina Sofroni Catalina Cine ma poate ajuta si pe mine cu o parere?Mi sa dat cea mai tampita tema de licenta,,Analiza infractiunilor privind circulatia pe drumurile publice in ... (vezi toată discuția)