avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Pentru vanzare pamant este obligatorie inscrierea in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Pentru vanzare pamant este obligatorie inscrierea in Sistemul Integrat de Cadastru?

Buna ziua,

In acest moment, pentru vanzare pamant este obligatorie inscrierea in Sistemul Integrat de Cadastru si Carte Funciara?
Pamantul are documentatie cadastrala din 2007 si este in extravilan cu o mica parte in intravilan.
Cel mai recent răspuns: carlito , utilizator 09:42, 28 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Precizare privind intrebarea: pamantul trebuie re-intabulat conform HG 294/2015, in noul sistem integrat de cadastru și carte funciară la nivelul întregii ţări?

Pamantul este deja intabulat (inscris in cartea funciara), la nivelul primariei, in 2007.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare ocpi - teren devenit intravilan Panciu Panciu Buna ziua, In localitatea mea, primaria a admis pana acum asa-zisa notiune de intravilan extins, permitand constructia de locuinte pe ceea ce in vechiul PUG ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare teren iulia bumbu iulia bumbu Am titlu de proprietate a unui lot de pamant intravilan, am cadastru facut la el , intrebarea mea este ce acte imi mai trebuiesc pentru a-l putea vinde (vezi toată discuția)
Lntabulare casa daniela.ilea daniela.ilea Am o casa nou construita si doresc sa o intabulez .Am inteles ca a aparut un act normativ publicat in Monitorul Oficial din 6 mai 2015 in urma careia sa vor ... (vezi toată discuția)