Buna ziua.am luat de la brd in 2009 un credit de nevoi personale..si pana in 2012 am achitat la zi apoi nu am mai reusit sa achit deloc..si am mai ramas cu restanta de maxim 1000lei...si din 2013 ma preluat aceasta firma de recuperari care ma tot ameninta si abuzeaza cu tot felul adrese trimise pe adresa de domiciliu..tot ameninta ca vor face oprire pe conturi, executare silita.specific ca nu am niciun document semnat cu aceasta firma si nici dovata ca eu as fii primit (ridicat) adresele trimise de la ei.acum suma este aproape tripla aproape de 3000lei... voiam sa stiu daca conform legii pot sa faca oprire pe conturi sau executare silita atat timp cat eu nu am nimic semnat cu ei. Va multumesc.
Executarea silita se poate solicita de societatea respectiva. Creditul s-a cesionat. Executarea se face pe bunuri mobile si imobile. Aveti posibilitatea sa depuneti contestatie la executare silita in termen de 15 zile cand veti lua la cunostinta de executare.
Va multumesc mult. deci sa ma astept oricand ca vor trimite la dresa de domiciliu executarea silita? daca nu va fii nimeni la adresa si nu va semna? si va rog sa mi spuneti apoi unde ar trebui sa fac contestatia si daca sa contactez imediat dupa ce o voi primi un avocat..o sa am sanse sa castig procesul? Multumesc mult, o zi buna