avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... acte necesare pentru functionarea legala a unui srlD ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

acte necesare pentru functionarea legala a unui srlD ca vulcanizare

Buna ziua! Mi-am deschis o vulcanizare in Bucuresti si lucrez ca vulcanizator. Este un srlD cu un singur asociat(eu), platesc 3%impozit pe venit,vulcanizarea am inchiriat-o utilata si nu am angajati (lucrez doar eu).Mi-am luat casa de marcat, stampila , registru unic de control,am angajat contabila, am afisat pe perete ce este de afisat.

As vrea sa stiu ce autorizatii si certificate sunt necesare functionarii ca in cazul unui control de nu stiu unde sa nu am probleme. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: geosau , utilizator 10:21, 28 Martie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu poate sa raspunda nimeni?
este asa grea intrebarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru - ce acte trebuiesc facute zilnic si ce trebuie afisat pe perete? Lucrez la o firma care si-a deschis de curand un punct de lucru in Buc. - Service auto (doar mecanica). Intrebarile mele sunt: - Ce documente trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Inceput de pfa - indrumari dumitru elena dumitru elena Buna ziua, Am deschis un PFA si sincer mi-ar placea sa stiu , dupa ce ies cu certificatul de la ONRC care e urmatorul pas? Cam ce mi-ar trebui sa-mi incep ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat dupa infiintarea societatii comerciale Aty80 Aty80 Buna ziua, Am infiintat un SRL ,actele de la registrul comertului deabia mi-au iesit. Intrebarea mea ar fi: ce pasi trebuiesc urmati de acum incolo? De ... (vezi toată discuția)