avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda CNADNR, rovinieta valabila
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda CNADNR, rovinieta valabila

buna ziua,

astazi, cand sa imi platesc impozitele, constat ca am o amenda (proces verbal din 23.08.2016). Aflu de la taxe si impozite ca este de la CNADNR. Precizez ca rovinieta o am valabila din 10.06.2016 (un an) si oricum in data de 22.08, eram deja iesita din tara, masina parcata in fata blocului.
in ce directie sa o apuc cu contestarea?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: draftacristi , utilizator 08:25, 28 Martie 2017
Suni la ei sau încerci varianta aceasta : [ link extern ] /
Platiti-va impozitele normal. Daca va refuza plata motivand ca pana la achitarea sumelor restante de anul trecut ( amenzi, impozite, etc ) nu puteti plati pentru anul acesta faceti copie dupa PV si rovinieta platita si lasati-o la taxe si impozite, platind impozitele pe acest an, eventual cu angajamentul de a plati restantele ( rovinieta ) daca se demonstreaza ca nu aveati rovinieta valabila ( ceea ce este imposibil dupa cum relatati d-vs. ), in acelasi timp trimiteti cu confirmare de primire la politie o copie dupa PV si rovinieta cu o solicitare scrisa de anulare a PV pe motiv de lipsa rovinieta valabila. Daca nu se rezolva pe cale amiabila cu toate dovezile acestea mergeti in instanta si solicitati anularea amenzii cu dovezile pe care vi le-am spus ( copie dupa rovinieta cu chitanta de achitare daca o aveti = ar fi bine sa o aveti , si copie dupa PV de amenda ). daca mai aveti ceva in scris de la taxe si impozite cum ca v-ar refuza plata impozitelor pe acest an pana la achitarea sumelor restante ( respectiv amenda ) anexati copie si dupa respectivul/respectivele acte in instanta, dar poate nu ajungeti sa mergeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi contraventionale dupa 3 ani eugenmarianpopa eugenmarianpopa Buna ziua, Luna aceasta am primit de la ANAF o somatie prin care mi se solicita sa platesc o amenda contraventionala in valoare de 250 Ron. M-am interesat ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta platita prin executare silita si poprire salariu, apare la impozit ContSters357588 ContSters357588 Stimati avocati, Ma vad nevoit sa apelez la ajutorul dumneavoastra in ceea ce priveste solutionarea unor probleme ce par sa nu se mai termine, legate de ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta mismandra mismandra Buna ziua. Am fost sa platesc impozitul pe masina si persoana de la taxe si impozite mi-a zis ca nu pot achita taxa deoarece figurez cu o amenda de 250 ron ... (vezi toată discuția)