avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenzi contraventionale dupa 3 ani
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenzi contraventionale dupa 3 ani

Buna ziua,

Luna aceasta am primit de la ANAF o somatie prin care mi se solicita sa platesc o amenda contraventionala in valoare de 250 Ron.
M-am interesat la filiala ANAF sector 3 si mi s-a comunicat ca este un PV reprezentand amenda pentru rovinieta din 22 Non 2012.
Problema este ca nu mai am rovinietele vechi ca sa dovedesc ca am avut rovinieta la momentul respectiv.
La sfarsitul fiecarui an calendaristic am achit impozitul si amenzile cu care figuram.
In Decembrie 2015 nu mai figuram cu nici o datorie ba mai mult figuram cu o amenda in valoare de 170 Ron (pt. lipsa centura) pe care o achitasem, dar nu era stearsa din debite.
Am avut noroc ca am pastrat chitanta CEC.
Fata de somatia primita pot contesat valabilitatea acesteia sau trebuie sa o platesc ....
Cel mai recent răspuns: firsim , utilizator 15:03, 9 Februarie 2016
Daca vi s-a emis somatie de plata aveti posibilitatea sa o contestati in instanta, dar asigurati-va ca ameda debitata pe rol este a dvs.Solicitati o copie a procesului verbal de amenda si a confirmarii de primire semnate de dvs.Din experienta , aceste procese verbale sunt trimise spre executare de CNADNR insotite si de confirmarea de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta platita prin executare silita si poprire salariu, apare la impozit ContSters357588 ContSters357588 Stimati avocati, Ma vad nevoit sa apelez la ajutorul dumneavoastra in ceea ce priveste solutionarea unor probleme ce par sa nu se mai termine, legate de ... (vezi toată discuția)
Rovinieta gabi_01_85 gabi_01_85 buna ziua.soferul meu a luat amenda electronic pt ca nu aveam rovinieta platita la masina .Cum pot dovedi ca eu nu eram in masina in acel moment si as mai vrea ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu - amenzi rovinieta lauradumitrescu lauradumitrescu Buna ziua, Am primit de la ANAF Directia taxe si impoyite un titlu executoriu in valoare de 1500lei reprezentand amenzi contraventionale-rovinieta. Nimic ... (vezi toată discuția)