avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi autor cantece patriotice comunism si discurs ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi autor cantece patriotice comunism si discurs Ceausescu

Buna ziua,

Are cineva idee cum se pot obtine drepturile de utilizare pentru bucatele din cantece comuniste si discursuri ale lui Ceausescu intr-un produs cu scop comercial? Exista o limita de timp sub care se pot folosi la liber ? Sau sunt prescrise si sunt la liber?

Va multumesc mult!
Andreea

Cel mai recent răspuns: AndreeaVaduva , utilizator 15:10, 16 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult pentru informatii, sunt foarte utile. Intre timp am aflat ca Radiodifuziunea Romana detine drepturile pentru majoritatea cantecelor comuniste si inregistrarea discursului lui Ceausescu, dar tarifele / min pentru drepturile de autor sunt foarte mari, din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiat octapesik octapesik as vrea sa stiu ce urmari juridice are faptul ca plagiezi ceva,de exemplu un articol. este plagiatul o infractiune? as dori cat mai multe informatii. va ... (vezi toată discuția)
Pamflet Zooby Zooby In ce conditii pot prelua pe un blog stiri pe care sa le abordez prin prisma unui pamflet ? (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru stiri dl.Escu dl.Escu Buna ziua, Vreau sa imi fac un site cu articole. Ma gandeam sa copiez niste articole de pe alte site-uri. Este ilegal ce vreau sa fac? Pe site-ul respectiv ... (vezi toată discuția)