avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa decesul imputernicitului pe cont
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa decesul imputernicitului pe cont

buna seara,
va rog sa-mi spuneti daca intra la masa succesorala si depozitele bancare constituite in timpul casatoriei, pe numele sotului supravietuitor care au ca imputernicit sotia decedata.
va multumesc,
florin nicolaescu
Cel mai recent răspuns: florinnicolaescu , utilizator 07:54, 28 Martie 2017
Intra in masa succesorala tot ce este in cont la momentul decesului.
multumesc mult.imi puteti spune si in ce cota?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune florinnicolaescu florinnicolaescu Buna seara Am urmatoarea situatie: sora casatorita- decedata fara copii sotul supravietuitor are copii din prima casatorie sotul are casa - 50% din ... (vezi toată discuția)
Depozit la o banca, mostenire olga2011 olga2011 un prieten de-al meu are citeva depozite in lei la o banca., ar dori ca dupa decesul lui aceste sume de bani sa nu faca obiectul succesiunii sa-i lase ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog sa imi spuneti daca sotia tatalui meu (decedat) ... Bordeiu Paul Marius Bordeiu Paul Marius Bună ziua! Va rog sa imi spuneti daca sotia tatalui meu (decedat) are cota parte la bunurile tatalui meu, pe care le a dobandit inainte de casatoria cu ... (vezi toată discuția)