avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenintari online si telefonic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenintari online si telefonic

Acum un an am fost condamnat pentru savarsirea infractiunii de amenintare si hartuire postam pe net mesaje amenintatoare si alte mesaje care au dus la hartuire si amenintare am fost provocat .Insa anul acesta aceeiasi persoana ma inervat asa ca am sunato de cteva ori adresandui mesaje de amenintare te omor cand te prind mesaje de genul acesta nu scris ci verbal bine mam potolit .Insa respeciva persoana spune ca va depune plangere intrucat cand iam adresat mesajele de amenintare telefonic verbal nu in scris cica mar fi intregistrat si va folosi ca proba .Femeia are ceva cu mine ca anul trecut mi-a depus 20 de plangeri penale toate fiind clasate .Intrebare poate folosi ca proba ce iam zis eu telefonic? avea voie sa intregistreze ce iam zis ca ia a zis ca ,convorbirile ei telefonice sunt intregistrare ce zice legea in aceasta privinta tinand cont ca tot aceasta zice ca are niste amenintari trimise de mine pe facebookul acesteia din anul 2016 si ca le va folosi si pe acestea

Alte discuții în legătură

Buna ..eu sunt in divort cu sotul meu de 4 luni de zile..problema ... comyar comyar Buna ..eu sunt in divort cu sotul meu de 4 luni de zile..problema Este in felul urmator:El nu accepta despartirea noastra cu atat mai putin divortul,cand iam ... (vezi toată discuția)
Copie de buletin ilegala retinuta si santaj cu ea NeoNeo NeoNeo Buna ziua, o anumita persoana fizica mi-a expediat sms cum ca ar detine o copie de buletin de-a mea,copie care a fost facuta in urma cu vreo 2 luni pentru ... (vezi toată discuția)
Hărțuită, șantajată, denigrată și amenințată de fostul soț. cum mă pot apăra? RoxanaRRR RoxanaRRR Buna ziua. Am fost casatorita 6ani ,casatorie din care a rezultat o fetita care acum are 5 ani. Fostul sot a avut multiple accidente vasculare si infarct ... (vezi toată discuția)