avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ..eu sunt in divort cu sotul meu de 4 luni de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ..eu sunt in divort cu sotul meu de 4 luni de zile..problema ...

Buna ..eu sunt in divort cu sotul meu de 4 luni de zile..problema Este in felul urmator:El nu accepta despartirea noastra cu atat mai putin divortul,cand iam propus despartirea ma amenintat in toate modurile posibile la modul a dat drumul la toate ochiurile de aragaz farà flacara mia pus un cutit in mana ca mai bine il omor decat sa plec..ma inchis in casa..apoi tot felul de amenintari..am reusit sa plec si sa bag divortul..de atunci au trecut 6 luni..ma cauta intruna iam spus ca nu vreau sa vorbesc cu el sa ma lase in pace..ma suna de pe diferite numere de telefon..trimite cereri prietenelor mele care nici nu le cunoaste..merge in locati i frecventate de mine..la familia mea acasa..ma dat disparuta la politie chit ca stia ca nu sunt disparuta..eu fiind mereu in contact cu sora mea care ia spus ca tin legatura cu ea..eu in urma amenintarilor primite nu vreau sa vorbesc defel cu el nu vreau sa stau nici mereu ascunsa..il cred in stare pe strada sa ma prinda sami.faca ceva(mentionez ca se afla in alta relatie)
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2022
comyar, utilizator
Cere interdictii pentru el in instanta. Fa si o plangere la politie.
Probabil ca veți avea nevoie de avocat și va avea mult de lucru.
Pentru a face demersuri juridice sunt necesare și probe în afara de argumente juridice.
Problema.este ca nu am.probe...lumii el spune ca nu este nimic adevarat din ce am spus eu.in ultimele mesaje trimise a vorbit frumos in fata lumii face pe victima.... dar sunt sigura ca è doar de fatada.....sustine ca ma cauta doar pentru a vorbi cu mine..dar sunt sigura ca nu e asa...
Fara probe chiar nu este nimic ce as putea face?o plangere pt hartuire?un ordin de restrictie as putea obtine?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Probabil ca veți avea nevoie de avocat și va avea mult de lucru.
Pentru a face demersuri juridice sunt necesare și probe în afara de argumente juridice.

Ar trebui făcută o cerere pentru emiterea unui ordin de protecție. Luați legătura cu un avocat pentru a-i spune detaliile cauzei și pentru întocmirea și susținerea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari cu moartea din partea sotului mirabela-adela mirabela-adela Sunt o mama ce se confrunta cu o problema de cateva luni de zile sotul meu ma ameninta cu moartea ,am ajuns sa nu dorm noaptea de teama,copilul de 2 ani spune ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fratele G_Shobo G_Shobo Stimati Domni/Doamne Avocati/Avocate numele meu este Cristian locuiesc in sectorul 3 salajan cu mama si cu fratele de 23 de ani in acelasi apartament. Nici nu ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei sau probleme juridice de familie - divort, partaj MARIETA2014 MARIETA2014 buna ziua.sunt casatorita cu sotul meu legal din 2005.eu cand m-am casatorit aveam apartament proprietate personala.A mai avut scapari ca orice barbat la ... (vezi toată discuția)