avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul familiei sau probleme juridice de familie - ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul familiei sau probleme juridice de familie - divort, partaj

buna ziua.sunt casatorita cu sotul meu legal din 2005.eu cand m-am casatorit aveam apartament proprietate personala.A mai avut scapari ca orice barbat la bautura care i le-am trecut cu vederea,iam trecut cu vederea chiar si de doua ori cand ma strans de gat el punand pe seama bauturii si ca nu-si mai amintea ce a facut.O perioada sau mai calmat lucrurile si pe parcurs am devenit parinti infiind un copil care este viata mea.inainte de botezul copilului am vandut apartamentul meu proprietate personala si am cumparat casa la tara si l-am trecut si pe sotul meu in acte.I-mi pare rau sa o spun dar dupa un an sotul meu sa schimbat complet,devenind mai agrasiv verbal cu mine,a inceput mai rau cu bautura,scandaluri in fata copilului,amenintari ca ma calca in picioare si tot felul spunandu-mi in fata ca nu vrea sa se schimbe,ca nu renunta la bauturasi ca el are placerea sa-si bata joc de mine.am tacut din gura si am suportat jigniri pt copil sa nu fie nevoit sa creasca cand la un parinte cand la altul desii copilul a fost crescut numai de mine si nu vrea sa se desparta de mine nici cand ies pe afara in curte.va rog sa ma ajutati cu sfaturi pt ca nu stiu ce sa fac si cum sa fac,au inceput amenintarile mai dese,certurile cam la ordinea zilei in prezenta copilului iar aseara ma amenintat cu moartea tot in fata copiluluicopilul tine foarte mult la tatal sau pt ca eu am cautat sa nu vorbesc de rau sau cuvinte urate in fata lui,nu vreau sa creasca cu traume cu toate ca nu-l vede decat seara pana adoarme,tatal lui dormind in alta camera nu cu noi.mam gandit sai fac reclamatie la politie pt amenintari pana bag divort,desii mie greu pt copil dar va rog sa ma credeti ca nu mai suport jigniri ,amenintari si scandal.nu stiu nici cat poate face politia in cazul asta ca el o sa vina tot acasa la noi.....va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi....va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:30, 19 Februarie 2014
introduceti actiune de divort. ar fi recomandat sa consultai intai un avocat ca sa faceti o cerere formala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort copil mic ContSters369233 ContSters369233 Buna ziua. O sa spun o poveste. Sunt casatorita de cativa ani. Impreuna cu sotul avem un copil de 1 an si 3 luni, un apartament cumparat prin prima casa, ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de niste sfaturi- amenintari din partea fostului sot GabriD GabriD Buna ziua.Numele meu este Gabriel.Am niste intrebari si daca cineva ar putea sa ma lamureasca ,sau sa ma indrume,as fi recunoscator. Logodnica mea a fost ... (vezi toată discuția)
Fost chirias Zaki86 Zaki86 Buna ziua. Am stat in chirie perioada iulie 2013-mai 2017 ,am platit 200 €pe luna,doar primul an am avut contrat facut de cei de la agentie imobiliara.cand ... (vezi toată discuția)