avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fost chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fost chirias

Buna ziua.
Am stat in chirie perioada iulie 2013-mai 2017 ,am platit 200 €pe luna,doar primul an am avut contrat facut de cei de la agentie imobiliara.cand am plecat din acel apartament am.fost la zi cu toate utilitatile.Dupa mine s a inchiriat apartamentul timp de 2 luni ,apoi a fost vandut.Acum dupa un an de zile primesc mesaje de la proprietari cu fel si fel de jigniri si amenintari ca I am stricat prin casa .(pat,fier de calcat etc)desii cand am predat apartamentul mi a spus si dumneaei ca e fff multumita ca am pastrat apartamentul intact.
Ma ameninta si m ai mult trimite mesaje jignitoare la adresa mea tocmai fetei mele de 10 ani pt ca eu am dat o la blocat peste tot(bineinteles acum si la fata).
Ce as putea face in situatia asta ,pt a se opri din jigniri si amenintari?si m ai e intrebarea daca ar putea sa mi faca cv rau desii stiu ca am plecat cu totul pe 0 .
Va multumesc
0 Răspunde
Cel mai recent răspuns: Zaki86 , utilizator 15:07, 28 Aprilie 2018
Este pacat ca la momentul parasirii apartamentului nu ati incheiat proces verbal predare priire in care sa fi consemnat starea bunurilor din apartament-document care v-ar fi scutit de stressul actual
Atitudinea proprietraului fizeaza bunul simt atat timp cat acesta nu poate proba ca eventualele pagube vi se datoreaza
Nu are ce sa va faca proprietarul respectiv,incearca prin mesajejignitoare si amenintari sa obtina eventuale sume
Daca staruie in mesaje de amenintare puteti sa raspundeti ca in baza mesajelor urmeaza sa depuneti plangere oficiala la politie
Cred ca incearca sa obtina anumite sume,m ai ales ca eu m am stabilit in Germania cu familia ....si cum a aflat au inceput cu mesajele.
Va multumesc mult pt raspuns:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei sau probleme juridice de familie - divort, partaj MARIETA2014 MARIETA2014 buna ziua.sunt casatorita cu sotul meu legal din 2005.eu cand m-am casatorit aveam apartament proprietate personala.A mai avut scapari ca orice barbat la ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)
Probleme locatari morfeorenato morfeorenato Buna seara! Pe scurt avem pe scara 3 familii care fac tot posibilul sa ne opreasca in a realiza lucrari de reabilitare. In acest moment avem probleme la subsol ... (vezi toată discuția)