avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de niste sfaturi- amenintari din partea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de niste sfaturi- amenintari din partea fostului sot

Buna ziua.Numele meu este Gabriel.Am niste intrebari si daca cineva ar putea sa ma lamureasca ,sau sa ma indrume,as fi recunoscator. Logodnica mea a fost casatorita avand o fetita cu primul sot. Au divortat ,au custodie comuna si din cate stiu tatal isi indeplineste obligatiile fata de copil.Problema este ca de la un timp tatal a devenit agresiv cu logodnica mea ,in sensul ca primeste fel si fel de amenintari din partea lui. Eu am incercat sa fiu rezervat pt a nu crea mai multe probleme,insa nu se poate continua asa.Deocamdata amenintarile sunt doar verbale si nefondate,nu exista nici un motiv care sa determine asemenea comportament,insa ea vad ca a inceput sa isi faca foarte mari griji.Nici macar nu e obligata sa asculte amenintarile si jignirile aduse de un tata care si-a parasit sotia si copilul pt alta! Ce se poate face intr-o situatie ca asta?Exista vreo masura legala care se poate lua sau trebuie sa asteptam ca amenintarile sa se concretizeze? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: GabriD , utilizator 00:33, 29 Iulie 2013
sotia poate depune plangere la politie.
Ar fi bine sa precizati in ce constau amenintarile.
Inregistrati pe telefon totul - video + audio si cu ele la politie.
Multumesc pentru raspunsuri.Amenintarile constau in acte de violenta pe laga insultele aduse.O plangere la politie s-ar putea face,insa ma indoiesc de rezultat..poate mai rau ar intarata spiritele. Cu dovezile referitoare la inregistrarea convorbirilor m-am gandit si eu,insa din cate cunosc nu prea erau luate in seama ca probe.In orice caz trebuie urmata litera legii ,asa ca vom incerca aceasta cale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viză flotant eugenr3 eugenr3 Bună ziua. Problema mea este aceasta: am domiciliul în buletin la o adresă, dar locuiesc la altă adresă. Adresele sunt în aceeași localitate. Un vecin ... (vezi toată discuția)
Dak se joaca cu nervii mei ContSters75649 ContSters75649 m a dat o prietena la parchet pt ca o amenint la telefon , si a retras plangerea, dupa care acum ma suna ea pe mine si ma face de cacao si in plus mai pune si ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)