Bună ziua.
Problema mea este aceasta: am domiciliul în buletin la o adresă, dar locuiesc la altă adresă. Adresele sunt în aceeași localitate. Un vecin de la adresa la care locuiesc m-a insultat și amenintat și aș dori să depun plângere la poliție. Este posibil să fiu amendat pentru că nu am viză de flotant pentru adresa la care locuiesc?
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Incidentul unde s-a petrecut, in casa scarii, in fata blocului? Oricum nu are importanta, se putea intampla oriunde, nu are importanta viza de flotant.
Functie de agresivitatea vecinului, injuriile aduse si forma amenintarii, cu moartea, cu bataia. aveti doua posibilitati, prima, treceti peste incident si ii transmiteti mental niste ganduri "de bine", cu toate ca neamurile si ma-sa nu au nicio vina ca individul are probleme la mansarda, a doua, ii faceti plangere la politie pentru amenintari si injurii. Aveti in vedere ca in cazul plangerii va trebui sa faceti drumuri pe la politie pentru declaratii, sa aduceti probe in sustinerea plangerii (un martor ar fi bun dar este posibil sa nu vrea sa se implice, sa se plimbe pe politie sau in instanta daca se ajunge acolo).
Opinia mea este sa ii transmiteti intai "gandurile" si apoi in cazul in care continua sa fie agresiv sa depuneti plangere la politie.
Adrenalina poate crea probleme, cat este posibil evitati-l, din nimicuri se poate ajunge prea departe si cu urmari care nu mai pot fi reparate.
Dvs. discerneti si apoi luati hotararea cea mai buna.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Decembrie 2017 cyan, moderator
Ce spuneți dvs e de luat în calcul, dar pe mine mă interesează dacă pot fi amendat. Dacă se poate și valoarea maximă a amenzii. Pentru că mă îndoiesc că incidentul nu se va repeta.