avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... injurii repetate adresate de vecin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

injurii repetate adresate de vecin

Buna ziua,

Locuiesc intr-o curte comuna si am un vecin alcoolic. Am trait in aceeasi curte 20 de ani fara incidente, dar din vara acestui an a inceput sa se manifeste injurios la adresa mea. Am depus 2 plangeri la politie in acest sens, dar politia nu a luat nicio masura si deja am ajuns la al treilea incident in care sunt agresat verbal de acest vecin fara sa-l fi provocat si fara sa reactionez de aceeasi maniera. Ce masuri pot luat pentru a-l determina sa inceteze?
Mergeti in audienta cu un memoriu la comandantul politiei cu un memoriu si solicitat-i interventia.
Politia in cel mai bun caz ii va aplica amenda contraventionala,conf.Legii nr.61/1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala jamaica2010 jamaica2010 Buna ziua, in urma cu aproximativ o luna, intr-un local mic de la tara, un vecin a inceput sa ma ameninte, sa-mi aduca injurii, etc. M-a provocat pana am ... (vezi toată discuția)
Are dreptul jandarmeria (daca este solicitata) sa sanctioneze pentru tulburarea repetata a linistii nocturne la bloc? Aalbu Aalbu Avem o problema cu vecinul care locuieste in garsoniera de deasupra noastra si este sotul administratoarei de bloc. Aproape in fiecare noapte dupa ora 23, ... (vezi toată discuția)
Vecinii imi deranjeaza chiriasii Crinaelena2000 Crinaelena2000 Buna ziua. Eu abea am inchiriat apartamentul unit oameni tare cumsecade. Sau mutat de 2 zile dar am 3 vecini care le face viata un calvar. Le bate la USA si le ... (vezi toată discuția)