avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinii imi deranjeaza chiriasii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinii imi deranjeaza chiriasii

Buna ziua. Eu abea am inchiriat apartamentul unit oameni tare cumsecade. Sau mutat de 2 zile dar am 3 vecini care le face viata un calvar. Le bate la USA si le face scandal sa dea nu stiu ce bani cum ca as fii ramasa eu restanta la apa ... Nici vorba ca am chitante care arata apa platita de mine la zii. Nu mai stiu ce sa fac merg la saracii chiriasi si Ii injura Ii agreseaza. Mie Frica sa nu plece din cauza lor. Daca ati putea Sami dati vreun sfat legal as aprecia. Eu personal leam zis chiriasilor sa cheme politia la ei daca Ii mai deranjeaza dar totusi sper sa fie ceva ce as putea face eu sa nui pun pe chiriasi in situatia de a face ei ceva. Am uitat sa mentionez ca eu sunt plecata din Tara si nu prea cunosc legislatia in vigoare. De apartament se ocupa familia mea. Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 11:11, 9 Octombrie 2013
Familia dvs sa mearga sa sesizeze politia ptr.tulburarea linistii fara motiv intemeiat conf.legii 61/1991. Politia va trebui sa faca un proces verbal,sa ia declaratiile vecinilor chiriasilor dvs. Dvs sau familia dvs care se afla in tara,veti putea sa dovediti ca v-ati achitat la zi cu apa. In cazul acesta politia verificand,va trebui sa dea avertisment sau/si o amenda vecinilor ptr.tulburarea linistii.
Politia nu se implica in litigii de acest gen de la nivelul imobilelor de locuit in comun
Sesizati oficial presedintele de asociatie de proprietari care detine autoritatea si competenta sa dispuna masuri concrete
@ynocentta

Aici nu e vorba de litigiu,ci e vorba de tulburarea linistii. Din moment ce userul mentioneaza ca vecinii le bate in usa si face scandal la chiriasi,se intelege clar ca e vorba de tulburarea linistii cea ce trebuie interventia politiei ptr tulburarea linistii conf.legii 61/1991
art:25) tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma;

Oare nu se incadreaza aceasta fapta de tulburare a linistii acestor chiriasi care nu au nici o vina,deoarece abia s-au instalat de 2-3 zile ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire vecin bloc dummegans dummegans Buna, am o intrebare legata de masurile legale pe care le pot lua in urmatoarea situatie: locuiesc singura in chirie intr-un bloc la etajul trei. Sunt ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala electro74 electro74 stau intrun bloc de garsoniera, intro seara ne trezim la usa cu politia spunindcaascultam muzica prea tare.am intrebato asta vi se pare prea tare ae a zis ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi di nesimtiti cris_cd cris_cd Buna seara.Am o problema cu niste vecini galagiosi.Sunt la tara, la casa, si ei stau la 3 metri distanta de mine.Si-au deschis un magazin si ca sa atraga ... (vezi toată discuția)