avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... are dreptul jandarmeria (daca este solicitata) sa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

are dreptul jandarmeria (daca este solicitata) sa sanctioneze pentru tulburarea repetata a linistii nocturne la bloc?

Avem o problema cu vecinul care locuieste in garsoniera de deasupra noastra si este sotul administratoarei de bloc. Aproape in fiecare noapte dupa ora 23, muzica este atat de tare incat nu se mai poate fi suportata. Au fost facute nenumarate reclamatii la politie dar politia vine, constata il atentioneaza verbal, si pleaca. Am inteles ca este prieten cu cineva de acolo si de aceea dupa ce politia pleaca el face si mai rau cu bubuituri, injurii, etc. Am ajuns la disperare. Va rog sa ne sfatuiti ce am putea face? Are dreptul si jandarmeria sa intervina in astfel de cazuri?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:02, 6 Ianuarie 2011
De ce nu faceti cerere scrisa la politie pentru deranjarea linistii publice?
Faceti reclamatie in scris si eventual insotita de probe audio.
Da,,jandarmeria daca este sesizata poate aplica dispozitiile Legii nr.61/1991 privind tulburarea linistii publice
Mergeti in audietnta la comandantul politiei cu un memoriu si explicati-i situatia ,solicitand sa ia masurile care se impun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice JACK-SLO JACK-SLO Locuiesc intr-un bloc de garsoniere conf. 1 la et. 3 Am fost linistit pana la et. 4 s-a mutat un nou locatar. Care sustine ca lucreaza in cadrul Politie TF, ... (vezi toată discuția)
Tot vecini galagiosi Iulia` Iulia` Aceeasi problema o am si eu, chiriasii stind insa deasupra mea, administratorul nu se implica iar proprietarul mi-a recomandat sa-mi vind apartamentul si sa ma ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa dovedesc ca vecinul ma deranjeaza cu muzica ziua si noaptea? adrian_george adrian_george Buna ziua, locuiesc la casa si am o problema cu un vecin. Dansul asculta muzica cu boxele in curte, zi sau noapte. Problema dureaza de 1 an si s-a ... (vezi toată discuția)