avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tot vecini galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tot vecini galagiosi

Aceeasi problema o am si eu, chiriasii stind insa deasupra mea, administratorul nu se implica iar proprietarul mi-a recomandat sa-mi vind apartamentul si sa ma mut. Am chemat politia dar vede fete tinere si "afla" ca alti vecini nu sint deranjati si pleaca. Nu au voie sa intre in casa fara mandat si nu vad musafirii cu cara chiriasele petrec (muzica la maxim, dans, alergat prin casa, usi trintite, baie cu presiunea apei la maxim la 3 noaptea, etc). Si toate aste zi si noapte desi pretind ca sint studente. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:52, 5 Decembrie 2010
continuati sa faceti plangeri la politie pt tulburarea linistii publice. politistul comunitar e obligat sa le amendeze.
Multumesc, ideea e buna, dar ma tem sa nu fie plictisiti de atitea chemari si creada ca sint paranoica mai ales ca ele stau la ultimul etaj si doar eu sint deranjata. In apartamentul alaturat lor sint 2 batrini care se retrag in ultima camera. Fireste nu doresc sa merg in instanta. Nu am nici bani si nici nervi pentru asa ceva.
daca politistul nu vine sa le amendeze faceti-i plangere la comandantul sectiei.
Multumesc mult de tot. Numai bine va doresc.
Faceti dovada celor sesizate cu 1,2 martori,astfel incat politistul de proximitate sa fie determinat sa aplice dispozitiile L nr 61/1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea art. 29 din legea 61 din 1991 Fatima Fatima Buna seara, Pentru a dezvolta titlul acestui mesaj as dori sa va povestesc cum acum doua seri vecinul de deasupra apartamentului in care locuiesc a ... (vezi toată discuția)
Statut chirias/vecini galagiosi LPavel LPavel Buna ziua, locuiesc la bloc cu chirie iar papartamentul de deasupra mea este locuit tot de chiriasi. Acestia s-au mutut recent si au un copil de circa 5 ani. ... (vezi toată discuția)
Studenti chiriasi ADIC1469 ADIC1469 Deasupra mea este un apartament pe care proprietara il inchiriaza la chiriasi. Isi gaseste mai mult studenti care au ritmul lor propriu de viata, si o ... (vezi toată discuția)