avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Referitor comodatar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Referitor comodatar

În cazul unui contract de comodat este obligatorie viza de flotant pentru comodator?
Menționez că, comodatorul locuiește la o altă adresă ,decât cea de domiciliu, în interesul serviciului, respectiv locuiește în altă localitate în apartamentul pentru care s-a încheiat contractul de comodat.
Cel mai recent răspuns: danamanoliu , utilizator 10:19, 28 Martie 2017
Pentru ca persoana in cauza sa nu suporte sanctiunile prevazute de dispozitiile in vigoare,
este necesar sa obtina viza de flotant
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre o persoana fizica si un ii spidii99 spidii99 Am inchiriat un imobil,cu contract de inchiriere inregistrat la anaf pentru am deschide un ii,intro alta localitate fata de cea de domiciliu. Cum procedez cu ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant este obligatorie? ContSters89081 ContSters89081 Buna ziua. Daca se inchiriaza un spatiu cu acte legale - contract de inchiriere inregistrat la sectia financiara - mai este necesar/OBLIGATORIU ca proprietarul ... (vezi toată discuția)