avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ajutor deschidere magazin online.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ajutor deschidere magazin online.

Buna ziua! As dorii sa import de pe site-ul Alibaba.com 60 de exemplare dintr-un produs care contine carbune activ din coaja de nuca de cocos pentru albirea dintiilor. Acest praf, este vandut in borcanele mici de plastic, care la randul lor sunt puse in cutiute.Vanzatorul imi poate face design-ul personal pentru ambalaj si cutiuta. Ce trebuie scris obligatoriu pe cutie? (ingrediente,etc.) Vreau sa fac treaba asta sub forma legala. Ce trebuie sa fac? (SRL sau PFA) Cati bani imi trebuiesc cu totul pentru a deschide firma, trebuie sa am sediu neaparat? Pot avea sediul unde locuiesc? Ce imi mai trebuie pe langa casa de marcat? As vrea sa deschid provizoriu in cati mai putini bani, dupa ce vand aceste produse, pot sa imi fac toate reglementariile obligatorii! Multumesc!
P.S.: Ca sa scutesc casa de marcat, este legal sa fac bonurile sub forma unei foi a4 personalizata cum fac firmele mari online precum factura?
Scuzati-mi necunostintele!
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2017
EduardMihai, utilizator

Alte discuții în legătură

Obligatia de a completa/detine nir la un pfa cu norma de venit neplatitor de tva GabrielONE GabrielONE Buna ziua, am si eu o mare nelamurire. Detin un PFA cu domeniu de activitate principal \"activitati fotografice\" la care i-am adaugat de curand inca 4 coduri ... (vezi toată discuția)
Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu medicamente naturale Monica Gabriela Voicu Monica Gabriela Voicu As putea vinde medicamente naturale fara OTC-uri online ? Mă interesează doar online.. fara să am un spatiu special... Care sunt actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)