avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod incarcare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod incarcare Revisal

Buna ziua,

Va rog, frumos sa ma ajutati in urmatoarea situatie: am codul de incarcare din Raportul de preluare al Revisal si nu mai stiu ce operatiune am transmis ITM-ului sub acest cod. Exista o modalitate de a afla ce operatiune am transmis sub acel cod?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 28 Martie 2017
Incercati cu o solicitare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport preluare revisal Negru Rodica Negru Rodica Buna dimineata, Am transmis ieri pe la orele 17 o decizie de desfacere CIM si inca nu am primit raportul privind preluarea.Ce ma sfatuiti sa fac? (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Cum trebuie realizata transmiterea modificarii din revisal, la itm ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie cum trebuie transmis la ITM acel fisier salvat de tip ,,RVS\'\' ca urmare a modificarii operate in REVISAL a salariului ... (vezi toată discuția)