avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar executare silita

Buna ziua,

Am facut o contestatie la o executare silita .Am trimis contestatia prin posta si prin fax.Am vazut ca s-a format la Judecatorie doua doasare cu numere diferite dar practic cu acelasi obiect, aceleasi parti, acelasi dosar de executare.
Mi-a venit citatie acasa la primul dosar sa platesc taxa de timnbru.
Ce pot sa fac acum o cerere de conexare sau sa ridic exceptia litispendenta ?
Sau ambele ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: boggieuk , utilizator 12:18, 1 Aprilie 2017
E suficient sa renuntati la unul dintre ele. Depuneti in acest sens o cerere la registratura indicand ca, in baza aceleasi cereri trimisa prin fax si email (data viitoare alegeti un singur mod de comunicare!) vi s-au creat 2 dosare de contestatie. Pastrati dosarul in care vi s-a cerut deja timbrajul.
Nu este ok sa aleg un singur mod de transmitere a documentelor, deoarece am patit ca prin posta , un functionar ''binevoitor'', sa-mi piarda plicul si sa nu ajunga la instanta , era un recurs si l-am pierdut ca nu l-am trimis in termen.Asa ca folosesc fax , mail si posta ...m-am invatat minte de atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar inregistrat de doua ori. se cere conexarea ? calin_andrei calin_andrei Dragii mei, Am patit asa: castig dosarul in fond si debitorul face cerere in anulare ([i]OUG 119/2007[/i]). Dar cum o face.. trimite actiunea prin fax la ... (vezi toată discuția)
Ordinea invocarii exceptilor! Maria Teodosiu Maria Teodosiu Buna ziua! am un proces ce tine de materia civila, unde avem de invocat niste exceptii si doream sa stiu [i]care este ordinea in care le invocam[/i]. am de ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare proces civil georgeeugen georgeeugen O cerere de amanare intr-un proces civil poate fi transmisa prin email? In cazul in care este posibil, care este cadrul legal? (vezi toată discuția)