avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura depunerii numarului de exemplare ale ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura depunerii numarului de exemplare ale raspunsului la intampinare

buna ziua.As dori sa stiu care este numarul de exemplare al unui raspuns la intampinare intr-un proces de punere sub interdictie,deoarece stiu ca acesta nu se comunica paratului?i
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:36, 31 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua.atunci la fond de ce am depus 4 exemplare.Unul pentru instanta ,unul pentru procuror unul pentru autoritatea tutelara si unul pentru comunicare catre parat
Doar dvs. cunoaşteţi răspunsul la întrebarea "atunci la fond de ce am depus patru exemplare?". Alte persoane nu au cum să ştie de ce, într-un anumit moment, aţi acţionat într-un anume fel.

Legea prevede faptul că, atât la fond şi în căile de atac, celelalte părţi vor lua cunoştinţă de conţinutul unui răspuns la întâmpinare din dosarul cauzei. Întrucât instanţa nu trebuie să comunice răspunsul la întâmpinare celorlalte părţi, rezultă că nu este necesară nici depunerea lui în mai multe exemplare. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate exemplare se depune la raspuns la intampinare? danaa1 danaa1 Partea vatamata a introdus o actiune in judecata. depunand un exemplar pentru parat si unul pentru instanta. Instanta a transmis paratului exemplarul de ... (vezi toată discuția)
Răspunsul la Întâmpinare se comunică părții adverse`? Dapix Dapix Bună ziua`! Răspunsul la Întâmpinare în câte exemplare se depune la dosar`? Se comună părții adverse, sau partea interesată îl poate citi ... (vezi toată discuția)
De ce acte este nevoie pentru a depune un răspuns la întâmpinare, și cum se poate depune? TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! De ce acte este nevoie pentru a depune un raspuns la intampinare? Numai raspunsul in sine in 2 exemplare si atat? Trebuie depus personal la ... (vezi toată discuția)