Partea vatamata a introdus o actiune in judecata. depunand un exemplar pentru parat si unul pentru instanta. Instanta a transmis paratului exemplarul de chemare in judecata, cu mentiunea sa dea formuleze intampinare la actiunea reclamantului. Paratul a formulat intampinarea, iar instanta a comunicat reclamantului intampinarea paratului, cu mentiunea ca reclamantul sa dea raspuns la intampinare.
Reclamantul trebuie sa depuna la instanta doua exemplare ,,raspuns la intampinare'' una pentru instanta si una pentru parat?
Sau trebuie doar un exempplar, iar paratul sa mearga la instanta sa verifice daca reclamantul a dat curs cu un raspuns la intampinare?
Multumesc pentru raspunsuri. Deci se depun in 2 exemplare.
Exista si un articol care spune ca reclamantul trebuie sa depuna raspuns la intampinare in 2 exemplare?
Anul trecut am mai avut un proces, am depus un singur exemplar pentru instanta, lasand ca paratul sa se informeze la instanta cand va studia dosarul.
De data aceasta, instanta mi-a trimis intampinarea cu mentiunea sa depun raspuns la intampinare in 2 exemplare.
In reglementarea NCPC-art.201, al.2, teza a doua- nu este obligatorie comunicarea raspunsului la intampinare paratului-deci se depune intrun singur exemplar, pentru instanta .
Raspuns intampinare
timpuriu
am facut cerere reconventionala ,reclamanti /parati au facut intampinare la acesta cerere ( am vazut intampinare in dosar aflat la arhiva ) am primit citatie ... (vezi toată discuția)
Denumire document
stefan_71
Buna ziua!
Am deschis o actiune in instanta ,ulterior parata a depus intampinare si cerere reconventionala iar acum sunt obligat de instanta sa raspund in ... (vezi toată discuția)