Ieri am vazut pe site ca unui dosar in pretentii depus in Octombrie s-a stabilit termen in Ianuarie dar pina acum nu am primit Intampinarea daca a fost depusa de parat Ce-i de facut in acest caz trebuie sa merg la arhiva sau sa astept comunicarea ei prin posta
Va urez la toti participantii si administratorului de site SARBATORI FERICITE
pe ce cod de procedura va judecati ?pe vcpc?sau pe ncpc? intrucat pe vcpc nu era obligatorie comunicarea intampinarii.in schimb pe ncpc este obligatorie comunicarea intampinarii.Sunati la arhiva si intrebati daca va fost comunicata prin posta.
Art. 206 Noul Cod de Procedură Civilă Comunicarea întâmpinării Întâmpinarea Sesizarea instanţei de judecată
Categorie: Noul Cod de Procedură Civilă - Legea nr. 134/2010
Comentarii
1
Link
CAPITOLUL I
Sesizarea instanţei de judecată
SECŢIUNEA a 3-a
Întâmpinarea
Art. 206
Comunicarea întâmpinării
(1) Întâmpinarea se comunică reclamantului, dacă legea nu prevede altfel.
Intampinarea se comunica.
Daca nu ati primit intampinare si deja s-a fixat termenul de judecata (ATENTIE: sa nu fie termen administrativ!) atunci inseamna ca paratul nu a depus intampinare.
Conform art.201 NCPC Fixarea primului tremen de judecata(2)"Intampinarea se comunica de indata reclamantului , care este obligat sa depuna raspuns la intampinare termen de 10 zile de la comunicare .Paratul va lua la cunostinta de raspunsul la intampinare de la dosarul cauzei."Probabil ca, paratul nu a depus intampinare.
Intampinare
Adriaaa
Buna ziua,sunt in proces cu ANAF Navodari pentru restituirea taxei de poluare in: dosar nr.4565/118/2013 si acum am primit o Comunicare in care mi se cere sa ... (vezi toată discuția)