avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... raspuns intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

raspuns intampinare

am facut cerere reconventionala ,reclamanti /parati au facut intampinare la acesta cerere ( am vazut intampinare in dosar aflat la arhiva ) am primit citatie pentru primul termen dar fara sa mi se comunice intampinarea lor si dreptul meu sa raspund la aceasta intampinare ,nu stiu ce s-a intamplat? este posibil ca intampinarea sa nu se faca in timp util ? daca da ea ar mai fi la dosar? sau este alta cauza?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:11, 31 Octombrie 2015
Probabil ca nu au formulat intampinare. Daca au facut totusi intampinare, puteti lua cunostinta de aceasta la primul termen si formulati ulterior raspunsul.
Conform art.201(2)NCPC"iIntampinarea se comunica de indata reclamantului, care este obligat sa depuna raspuns la intampinare in termen de 10 zile de la comunicare.Paratul va lua la cunostinta de raspunsul la intampinare de la dosarul cauzei."Daca s-a depus intampinare si nu s-a comunicat, aveti posibilitatea ca la primul termen sa solicitati un nou termen ptr.a lua la cunostinta de intampinare si ptr.a depune raspuns la intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea intampinarii si a cererii reconventionale, timbraj timpuriu timpuriu pe data de 13-07-2015 ( data postei ) am primit comunicare ca am calitatea de parat in intr-un proces civil , pe data de 06-08-2015 ( data postei ) am trimes ... (vezi toată discuția)
Denumire document stefan_71 stefan_71 Buna ziua! Am deschis o actiune in instanta ,ulterior parata a depus intampinare si cerere reconventionala iar acum sunt obligat de instanta sa raspund in ... (vezi toată discuția)
Termen fixat fara comunicarea intampinarii paratului- cum procedez? vrica vrica Ieri am vazut pe site ca unui dosar in pretentii depus in Octombrie s-a stabilit termen in Ianuarie dar pina acum nu am primit Intampinarea daca a fost depusa ... (vezi toată discuția)