avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lacas de cult cumparat ca si casa de locuit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lacas de cult cumparat ca si casa de locuit

Doresc sa-mi cumpar o casa intr-un sat in afara orasului . Casa e o casa veche saseasca, care la randul ei a fost cumparata de biserica Martorii lui Iehova , si acum se vinde. Cam cat de complicat ar fi s-o reincadrez ca si casa de locuit-in sensul de acte necesare si costuri aproximative? Mentionez faptul ca ea nu a fost modificata .

Alte discuții în legătură

Buna ziua. doresc sa cumpăr un imobil care figurează ca si ... AAdriana1987 AAdriana1987 Buna ziua. Doresc sa cumpăr un imobil care figurează ca si lacas de cult într-un sat. Va rog sa imi spuneti ce documente o sa fie necesare si aproximativ ce ... (vezi toată discuția)
Costuri angajare avocat dirina2 dirina2 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. Doi soti s-au despartit in fapt, au impartit lucrurile de comun acord, cu martori de la ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa in constructie dodostar dodostar buna ziua.vreau sa cumpar o casa in constructie dar ma tem ca poate o fi in vreun litigiu daca stie cineva sa-mi dea un sfat ce acte ar trebuisa aibe persoana ... (vezi toată discuția)