avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Strada vs. alee
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Strada vs. alee

Buna seara, am si eu o intrebare: stie cineva daca exista o institutie care sa-mi elibereze un document din care sa reiasa ca STRADA poate fi asimilata cu ALEEA, in conditiile in care strada nu a existat niciodata? Mai exact, am un imobil de vanzare iar in actul de vanzare cumparare apare strada, in cartea funciara tot strada, desi imobilul se afla pe alee. De la oficiul de cadastru mi s-a spus ca imobiul a primit numar cadastral pe strada, deoarece aceea era adresa din actul V-C. Practic, artera respectiva nu s-a numit niciodata strada. Restul documentelor contin la adresa alee. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2017
vanz_ator, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare adresa imobilului incompleta andrei_rosu23 andrei_rosu23 Buna ziua, Va rog frumos sa imi dati un sfat in urmatoarea speta: parintii mei au achizitionat un imobil in 1996,iar in contractul de vanzare cumparare la ... (vezi toată discuția)
2 terenuri, 2 proprietari, 2 cf- un sg nr. cadastral aadynna aadynna buna ziua! rog ajutor: din suprafata de 2000 mp s-a vandut 1000 mp, insa nu s-a facut dezmembrare si ambele terenuri au acelasi nr cadastral provizoriu. Acum ... (vezi toată discuția)
Rectificare carte funciara nutica nutica Buna ziua, Am si eu o intrebare, cum pot rectifica o carte funciara, din suprafata mai mica in suprafata mai mare, am inteles ca ... (vezi toată discuția)