avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperatori

Buna seara. Am ramas cu o factura neplatita la cosmote(in 2010), in valoare de vreo 150 ron si acum tot primesc plicuri cu somatii si amenintari de dari in judecata de la firme de recuperari. De la 150 ron a ajuns la 4500. Ce se poate face? Tin sa mentionez ca am o garsoniera pe numele meu, primita la succesiune dupa tatal meu, nu am venit sau alte bunuri! Pot pune sechestru pe garsoniera? S-a prescris datoria?
Doar o factura a ramas neplatita? contractul s-a reziliat?
Doar o factura neplatita in valoare de 180 lei, contractu reziliat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura servicii telefonie mobila neplatita Delia17 Delia17 Buna, Am facut un contract cu Orange in urma cu aprox. 8 ani. Am luat si un telefon gratuit pentru ca am incheiat contract cu ei. Am facut acest contract ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie cosmote ancutaandreea ancutaandreea foarte pe scurt: In 15.12.2009 sotul meu a incheiat un contract cu firma de telefonie Cosmote pe 2 ani de zile. Contractul a expirat iar numarul de telefon a ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila mihay27 mihay27 Buna seara.Am si eu o problema putin mai delicata dar va rog mult sa imi raspundeti. In anul 2007 tatal meu a facut la cosmote 2 abonamente dintre care unul ... (vezi toată discuția)