Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: tatal meu era pensionar dar si consilier local. perioada 2012-2016. In anul 2016 Curtea de Conturi a constatat ca tatal meu a primit sume necuvenite ( cotizatia lunara pe care a primit-o era mai mare, decat prevedea legea cu 100 lei). Toti consilierii au primit in acest mod cotizatia. Deci venitul necuvenit provine din cotizatia lunara, pe care o primea ca si consilier local. In octombrie 2016 a primit instiintare prin posta, precum ca are de restituit o suma de bani din bunuri necuvenite. Tatal meu a platit o transa din bani. In ianuarie, tatal meu a decedat. Trebuie familia sa plateasca suma restanta? , daca da, trebuie sa fim instiintati in mod oficial despre acesta fapt, asa cum a fost instiintat si tatal meu? Va multumesc anticipat , pentru raspusurile dumneavoastra!
mama mea ( sotia tatalui meu) traieste. . TRebuie mama sa platesaca suma necuvenita a tatalui meu? Noi, copiii, nu vrem acum sa facem succesiunea. Mult mai tarziu...ce se intampla in cazul acesta?
Ipoteca expira??
25z
buna
in 2009 sa vandut o casa iar ultima transa de bani avea termen de august 2009 ,pentru suma neachitata sa pus ipoteca .Cumparatorul nu a achitat ultima ... (vezi toată discuția)