avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mare contribuabil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mare contribuabil

Buna ziua,

As dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Firma la care lucrez a luat fiinta in Ian. 2008, fiind divizata dintr-un mare contribuabil. Ea la randul ei e mare contribuabil, dar in urma bilantului depus pt. 2008 nu mai indeplineste criteriul cifrei de afaceri pt. a fi mare contribuabil. Cei de la directia de adm. a marilor contribuabili din Bucuresti mi-au spus ca daca nu va mai indeplini acest criteriu ( in baza bilantului de pe 2008) va fi trecut automat la directia din raza municipiului unde are sediul social. Acest lucru nu s-a intamplat, imi puteti spunde daca dansii au omis sa-mi mai spuna ceva? Mai era vreun alt criteriu de indeplinit?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gabi rosu , utilizator 12:12, 18 Septembrie 2009
Ordin nr. 2036/2008 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului finantelor publice nr. 753/2006 privind organizarea activitatii de administrare a marilor contribuabili
Publicat in Monitorul Oficial nr. 504 din 04/07/2008
2. La articolul 5, alineatul (5) va avea urmatorul cuprins:
"(5) Contribuabilii mari a caror cifra de afaceri in anul precedent este inferioara celei prevazute la lit. A din anexa nr. 1, precum si contribuabilii nou-infiintati care nu realizeaza investitii la nivelul prevazut la lit. D din aceeasi anexa vor fi scosi din administrare dupa 4 ani consecutivi in care nu indeplinesc aceste criterii de selectie."
textul integral aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista contribuabililor mijlocii, incadrare eronata babuinu2002 babuinu2002 Firma noastra a fost incadrata in lista contribuabililor mijlocii fara a avea niciuna din conditiile de eligibilitate pentru contribuabili mijlocii. Cifra de ... (vezi toată discuția)
Ordin anaf 2520/2010 consela consela as dori sa stiu care sunt criteriile care te incadreaza in categoria contribuabililor mjlociii si mari in vederea transmiterii declaratiilor in format ... (vezi toată discuția)