avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trecere teren invravilan in teren etravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trecere teren invravilan in teren etravilan

Buna ziua,
Vreau sa cumpar un teren care in acte este trecut teren intravilan. Proprietarul poate sa-l treaca din intravilan in extravilan agricol doar inainte de vanzare, spunandu-mi ca eu dupa cel cumpar nu mai pot sa fac aceasta trecere. Aceasta procedura am inteles ca dureaza in jur de 30 zile. Intrebarea este de ce eu dupa ce cumpar terenul nu il pot trece din intravilan in extravilan?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: IrinaDinescu , utilizator 10:48, 31 Martie 2017
Buna seara!
Eu sunt curioasa cum il poate trece din intravilan in extravilan in 30 zile.....?
Buna ziua,
dureaza mai mult de 30 zile? Puteti sa-mi dati mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa cumpar un teren. cum verific daca acesta este intravilan sau extravilan? trinity2012 trinity2012 Buna ziua, As dori sa primesc, va rog, mai multe lamuriri in legatura cu rezolvarea urmatoarei situatii: Doresc sa cumpar un teren intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! ... elryko elryko Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! Doresc sa cumpar un teren 52 ari din care 27 sunt intravilan iar restu extravilan, cum se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, incerc sa vand casa + pamant mostenit de la tatal ... dumitrudan609 dumitrudan609 Buna ziua, Incerc sa vand casa + pamant mostenit de la tatal meu. Dupa ultimul extras de informare de la OCPI terenul este mixt, atat intravilan cat si ... (vezi toată discuția)