avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul in casatorie dupa un deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul in casatorie dupa un deces

buna ziua,traiesc in concubinaj de 9 ani,concubinul a cumparat impreuna cu parintii imobilul in care locuim respectiv un apartament cu doua camere,el a cumparat nuda proprietate asupra apartamentului,iar uzufruct parintii,urmand ca dupa incetarea din viata parintilor,concubinul meu sa intre in plina proprietate si posesiune.intrebarea mea este,in caz ca ar deceda concubinul ,eu as avea vreun drept la apartament?precizez ca nu are copiii,doar un frate.iar in caz ca m-as cununa cum ar fii situatia.va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ciucea , utilizator 08:33, 26 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
buna ziua,va rof frumos sa-mi spuneti daca un testament incheiat la notar trebuie legalizat si la judecatorie,ca sa fie valid?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut ! cer îndrumare va rog in doua aspecte ,și anume: ... nelu1221 nelu1221 Va salut ! Cer îndrumare va rog in doua aspecte ,și anume: 1. Trăiesc în concubinaj cu o doamna ,de comun acord am stabilit să ne cununam și la starea ... (vezi toată discuția)
Mosteniri treidecinci treidecinci Traiesc cu o femeie cu care nu sunt casatorit. Care este procedura - 100% sigura - ca dupa decesul meu ea sa poata continua sa traiasca in locuinta urmand ca ... (vezi toată discuția)
Uzufruct Tiberiu12 Tiberiu12 Am cumparat impreuna cu sotia de la soacra mea si de la concubinul acesteia un apartament in 1995. Vanzatorilor li s-a stabilit drept de uzufruct viager pe ... (vezi toată discuția)