avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul pentru studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul pentru studii superioare

buna seara!
as vrea sa stiu care ar fi salariul dupa noua grila de salarizare petru asistent medical , intr-un spital municipal. mentionez ca acum salariul de baza este 725, in octombrie dau examen pentru gradul principal.
si care ar fi salariul pentru acelasi asistent , dar cu studii superioare.

intreb pentru ca as vrea sa ma inscriu la continuare de studii, in asistenta medicala si as vrea sa stiu cu cat mi s-ar urca salariul dupa finalizarea facultatii. :help:
:O

cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: rica-boy , utilizator 03:12, 2 Octombrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua.Daca poate sa ma lamureasca cineva si pe mine ii multumesc anticipat.
Am terminat facultatea dar trebuie sa mai dau licenta in februarie ,puteti sa imi spuneti daca sunt incadrat ca si muncitor necalificat{asa sunt toti de la firma unde lucrez} am dreptul sa mi se mareasca salariul la nivelul de 1.5 salarii minime pe economie sau doar daca sunt pe functie?
Desii la cei care sunt pe functie legea stipuleaza ca trebuie incadrati cu 2 salarii minime pe economie
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2009
rica-boy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare in sanatate Stefania175 Stefania175 Care este salariul de baza la care ar fi trebuit sa fiu incadrata conform OUG, din 01.08.2016 la functia de asistent medical sef cu vechime 24 ani si 11 luni, ... (vezi toată discuția)
Este lege pentru studii superioare sa ai minim pe economie de 1200lei? SORYN_MYHAELA SORYN_MYHAELA VREAU SA STIU SI EU DACA ESTE LEGE CA SA TE PLATEASCA CU 1200 LEI DACA AI STUDII SUPERIOARE?AM INTELES CA 1200LEI E MINIM PE ECONOMIE CU STUDII SUPERIOARE (vezi toată discuția)
Asistent generalist cu diploma studii superioare in kinetoterapie iculici iculici LUCREZ CA ASISTENTA MEDICALA INTR-UN SPITAL DIN ACEASTA MINUNATA TARA. DUPA TERMINAREA SCOLII DE ASISTENTE, AM INTRAT LA FACULTATE. SUNT LICENTIATA IN ... (vezi toată discuția)