avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Probleme înmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Probleme înmatriculare auto

Buna seara. Încep cu problema mea pe care cu siguranta o mai au si alte persoane. Am cumpărat o masina de la o persoana si aceasta nu mi-a dat pe loc fiscalul. A zis ca o sa il trimita in câteva zile. Într-adevăr mi-a trimis o poza pe net cu fiscalul, dar nu si foaia in original. De câteva luni de zile ma tot rog de el sa imi trimita ficalul dar nu vrea. Am reușit sa o trec la fisc pe numele meu in cele din urma dar acum nu reușesc sa o trec la poliție pe numele meu. Am incercat sa scot acea poza la imprimanta si sa ma duc la poliție cu ea dar nu au acceptat-o. Va rog ce modalitate exista sa imi trec masina pe numele meu. Masina nu mai este in evidentă acum la el ci doar la mine, dar doar la fisc. Nu cred ca nu mai exista o modalitate sa o inscriu. Va Multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: Sambry , utilizator 10:31, 30 Martie 2017
Atat timp cat vanzatorul nu va depune certificatul fiscal,este evident ca acea poza ridica suspiciuni
Nu puteti realiza inmatricularea decat cu documente originale
Notificati oficial vanzatorul cu obligatia depunerii tuturor documentelor legale-in original prevazute de dispozitiile in vigoare necesare pentru tranzactionare bun mobil,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca amiabil nu solutiionati,ramane sa formulati actiune in instanta impotriva vanzatorului
Succes !
Va Multumesc mult. Cred ca o sa il acționez in instanța pentru ca de 8 luni ma tot rog de el sa imi dea fiscalul si nu vrea. O sa ii fac si o Înștiințare scrisă si daca nici asa nu vrea , o sa il acționez in instanța. Va Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscal masina Nichitac Nichitac Am cumpărat recent o mașină iar fostul proprietar nu vrea sa imi dea fiscalu. Ce pot face eu? (vezi toată discuția)
Ce e de facut daca vanzatorul nu imi da certificatul de atestare fiscala al autoturismului ruxy-ruxandra ruxy-ruxandra Buna ziua. Am cumparat anul trecut un autoturism, urmand ca proprietarul sa ne trimita ulterior certificatul de atestare fiscala, lucru care nu s-a intamplat ... (vezi toată discuția)
Nu pot inscrie masina basileros basileros va salut cu respect..... acum ceva timp am cumparat un autovehicul ,de la un intermediar [samsar] care avea act de vanzare cumparare cu propietarul,dar care ... (vezi toată discuția)