avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renovare -reconstruire horn
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renovare -reconstruire horn

Buna ziua, am o cladire in proprietate care are un horn vechi si nefolosit de ani de zile, doresc sa fac un mic atelier si magazie care insa va trebui incalzita pe timpul ierni deci obligatoriu trebuie sa renovez hornul. Asta presupune demolarea celui existent si construirea unui nou izolat termic si sigur in exploatare. (nu as dori sa ia foc acoperisul din cauza unor crapaturi etc.) Am nevoie de vreo autorizare pentru asta ? Mentionez ca hornul nou va fi pana la 6 m inaltime confor fisei producatorului.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Renovare -reconstruire horn alex11nn alex11nn Buna ziua, am o cladire in proprietate care are un horn vechi si nefolosit de ani de zile, doresc sa fac un mic atelier si magazie care insa va trebui ... (vezi toată discuția)
Conditii demolare casa in calcan danaza69 danaza69 Casa in care locuim a fost construita in calcan pe 2/3 cu a vecinului din spate. Ne-am trezit ca s-a vandut casa din spate si noul proprietar, fara sa ceara ... (vezi toată discuția)
Renovare si aprobari Catalin10q Catalin10q Buna seara! Va deranjez cu o intrebare. In momentul de fata la casa de la curte avem o zona construita din lemn ce tine loc de magazie unde sunt depozitate ... (vezi toată discuția)