avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Renovare -reconstruire horn
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Renovare -reconstruire horn

Buna ziua, am o cladire in proprietate care are un horn vechi si nefolosit de ani de zile, doresc sa fac un mic atelier si magazie care insa va trebui incalzita pe timpul ierni deci obligatoriu trebuie sa renovez hornul. Asta presupune demolarea celui existent si construirea unui nou izolat termic si sigur in exploatare. (nu as dori sa ia foc acoperisul din cauza unor crapaturi etc.) Am nevoie de vreo autorizare pentru asta ? Mentionez ca hornul nou va fi pana la 6 m inaltime confor fisei producatorului.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: alex11nn , utilizator 16:13, 1 Aprilie 2017
Bună ziua,

Hornul nou va fi în aceeași poziție, nu? Adică nu e un horn lateral construit lângă construcția pe care o aveți, nu?

Dacă răspunsul este afirmativ la prima mea întrebare, atunci nu vă trebuie Autorizație de Construire.
Da hornul nou va fi construit exact in locul celui demolat. Va multumesc penntru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare -reconstruire horn alex11nn alex11nn Buna ziua, am o cladire in proprietate care are un horn vechi si nefolosit de ani de zile, doresc sa fac un mic atelier si magazie care insa va trebui ... (vezi toată discuția)
Conditii demolare casa in calcan danaza69 danaza69 Casa in care locuim a fost construita in calcan pe 2/3 cu a vecinului din spate. Ne-am trezit ca s-a vandut casa din spate si noul proprietar, fara sa ceara ... (vezi toată discuția)
zid comun - probleme cu vecinul dacmoto dacmoto Buna seara, Problema este urmatoarea: eu si vecinul avem zid comun de casa. Casa mea este mai inalta ca a lui, iar zidul comun doresc sa-l izolez termic pe ... (vezi toată discuția)