avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemat la audiere de procuror
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemat la audiere de procuror

Bună seara! Am depus o plângere în potriva unui domn ce mi-a luat o scoara (cu 11 purcei) de pe terenul acestuia (a ieșit din curte) . Eu fiind plecata din tara, aceasta a rămas în grija tatălui meu. În urma aceste plecări în străinătate au apărut niște discuții aprinse intre noi.
În momentul în care , acest domn a chemat politia ,tatăl meu a spus ca nu sunt ai lui. Când am revenit un tata am fost la postul de politie și am făcut o plângere. După vreo 3 luni timp în care purceii au stat la acest domn ( încercat sa iau legătură cu el sa ne înțelegem pe baza expertizei fata pe culatura acestuia - acesta nu avea nici o hârtie ) tatăl meu a fost împreună cu domnul agent la acest domn acasă pentru a încerca încă o data sa ne intelegem ( noi ne dorind sa îi lăsăm acestuia 2-3 purcei cu a dorit încă de la inceput ). S au înțeles la 10 saci de porumb (știuleți ). După câteva zile acest domn a spui ca de fapt el a cerut 10 saci de porumb boabe. Văzând ca acesta nu dorește decât sa își însușească bunuri ce nu sunt ale lui am ajuns în instanță.
Vineri sunt chemata ( si acel domn)pentru audieri de către domnul procuror. Cum se va desfășura aceasta procedura, în ce consta,cât va dura?
Am șanse sa câștig procesul?

Alte discuții în legătură

Câștig de cauza? Geaninav Geaninav Bună seara! Am depus o plângere în potriva unui domn ce mi-a luat o scoara (cu 11 purcei) de pe terenul acestuia (a ieșit din curte) . Eu fiind plecata din ... (vezi toată discuția)
Restituirea bunului in termen de 10 zile geani19 geani19 buna ziua! in urma cu 2 luni,un porc(cu 11 purcei abia fatati) a intrat in cultura unui om ,iar acesta la indemnul politie l-a luat acasa(eu fiind plecata din ... (vezi toată discuția)
Furtul ContSters75393 ContSters75393 Buna .O sa va relatez in rindurile de mai jos un caz de furt si astept niste raspunsuri din partea dvs. 3 baieti intr-o seara de sambata se duc si fura din ... (vezi toată discuția)