avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontare la 2 contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontare la 2 contracte de munca

Buna ziua!
Am 2 contracte de munca , la 2 firme diferite , unul cu norma intreaga , unul part-time pe 1 ora. Ele se desfasoara la acelasi loc de munca practic, cel cu norma intreaga e pe tranzactii in lei, cel part-time e pt tranzactiile in valuta.
Intrebare: cum se ponteaza ? La sfarsit de luna se aduna orele?
ex:160 norma intreaga cu 20 ore de pe part-time? Adica eu trebuie sa muncesc 160 sau 180 / luna? Specific : contractele de munca sunt cu plata la ora.
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 14:01, 30 Martie 2017
Buna ziua,

Pontajul va fi calculat in functie de orele efectiv prestate. Probabil ca se va face proportia in procente tinand cont ca in fiecare zi ar trebui sa lucrati pe ambele societati.
Totusi, daca aveti cele doua contracte unul pe 8 ore, iar unul pe 1 ora, se presupune ca lucrati 9 ore intr-o zi. Depinde, astfel, daca aveti un alt fel de intelegere cu angajatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

8 ore? dorderacu dorderacu e legal ca lucrand in mass media sa fiu pontat doar pentru orele in care sunt in emisie? ( am 3 ore de emisie, dupa care mai stau 1 ora -2 sa mai pregatesc ... (vezi toată discuția)
Plata pe produs - pontaj LOREDANITA LOREDANITA Am tot studiat Codul Muncii si nu reusesc sa inteleg urmatoarea speta. In cazul in care s-a stabilit o norma de munca (ex. 480 produse in 8 ore), iar ... (vezi toată discuția)
Cum sunt considerate orele care depasesc norma de lucru 8ore zi /40 ore sapt si 160 luna ???!! alin2618 alin2618 In contextul in care norma intreaga este de 160 de ore pe luna prevazuta in contractul de munca ,orele lucrate in aceeasi luna dar depasesc cele 160 de ore ... (vezi toată discuția)