avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Integrare somer peste 45 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Integrare somer peste 45 ani

Buna seara,

Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: o persoana peste 45 ani aflata momentan in somaj poate fi angajata la o societate pe un anumit post, daca in acelasi timp firma trimite in somaj persoane de pe alte posturi, in aceste conditii firma si angajatul pot beneficia de avantajele integrarii unui somer?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Facilitati angajator - angajare someri robertsega32 robertsega32 Am infiintat o firma, cu un punct de lucru in alt judet. Acum, doresc sa angajez niste persoane ce momentan sunt angajate la societatea unui prieten, cu sediul ... (vezi toată discuția)
Externalizare activitate biancad biancad Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii legate de externalizarea unei activitati din cadrul unei companii. Preocuparea cea mai mare este legata de angajatii ... (vezi toată discuția)
Impozit pt angajat kuky666 kuky666 buna ziua, mi-am deshis o firma de tip inteprindere individuala, cat se plateste impozit la stat pt un angajat? am ceva avantaje daca angajez pe cineva care e ... (vezi toată discuția)