avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit pt angajat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit pt angajat

buna ziua, mi-am deshis o firma de tip inteprindere individuala, cat se plateste impozit la stat pt un angajat? am ceva avantaje daca angajez pe cineva care e pe somaj?
Cel mai recent răspuns: kuky666 , utilizator 17:53, 31 Martie 2010
16% daca va referiti la salariul angajatului. Guvernul acorda facilitati de natura fiscala angajatorilor care angajeaza someri.
daca sunteti un srl cas si alte impozite ce inseamna contributie patron pentru un salariat se ridica la aprox.190 lei luna aveti niste subventi de la stat dar numai in anumite situati(tinar absolvent,persoana din somaj,persoana peste 45 ani )dar toate astea le aflati de la AJOFM din localitatea dvs
ok am inteles, multumesc, daca mai primesc ceva sfaturi despre inteprindere individuala sant binevenite oricand, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat pe baza de conventii lilicrin lilicrin Mai este valabila legea conform careia poti angaja o persoana pe conventie si parca primeai salariul pe un an pentru acea persoana daca indeplinea niste ... (vezi toată discuția)
Ce facilitatii are un angajator cand te angajeaza din somaj? ContSters237987 ContSters237987 CE facilitati are un patron cind angajeaza un somer din partea statului. (vezi toată discuția)
Angajare someri ajofm AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Buna ziua! Intrebarea mea este \"ce beneficii aduce unei firme angajarea de someri?\" Am cautat informatii dar nu m-am putut lamuri. Multumesc anticipat (vezi toată discuția)