avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Posibile nereguli la asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Posibile nereguli la asociatia de proprietari

Buna dimineata.In conditiile in care peste 2 zile se va tine adunarea generala pentru alegerea presedintelui si administratorului, este normal ca presedintele interimar sa angajeze o firma de administrare?Mentionez ca momentan administratorul si-a dat demisia.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:10, 31 Martie 2017
Administratorul nu se alege. Administratorul se angajeaza. Puteri sa alegeti un administrator din asociatie daca are pregatire de specialitate si are atestat de administrator.
Multumesc frumos,dar imi puteti spune daca este legal ca au semnat un contract cu o firma cu 2 zile inainte de sedinta pentru alegerea comitetului?
Este f legal daca este o hot a comitetului executiv ( studiati registrul comitetului daca este specificat ). Ptr ca a facut angajarea cu 2 zile inainte de adunare nu este moral.
georgeiuly a scris:

nu este moral.

Ideea este sa fie legal si nu moral.
Presedintele interimar trebuie sa fie numit prin decizie a CEx ptr. a semna in numele CEx.
Altfel se considera cacontractul nu este semnat de catre reprezentantul legal al asociatiei.
Ok.In cazul acesta ,daca la sedinta se alege un nou presedinte ,are dreptul sa anuleze acest contract (tinand cont ca numai presedintele interimar actual si unul dintre membri doreste acest contract cu firma),si in cat timp?Am omis sa spun ca astazi o pun pe casiera sa isi dea demisia.(tot inainte de aceasta adunare generala).Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte asociatie proprietari/numar minim membri conducere sorindoru sorindoru a) Sunt presedintele asociatiei de proprietari si doresc sa imi depun demisia. Am convocat sedinta generala cu acest subiect. Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Cine si cum poate rezilia un contract de administrare bloc cu un pfa? Sever Simion Sever Simion Cine si cum poate rezilia un contract de administrare bloc cu un PFA? Mutlumesc. (vezi toată discuția)
Administrator asociatie de proprietari lizica lizica Buna seara, Poate un Administrator al Asociatiei de Proprietari sa fie inlouit, prin imputernicire, de catre fiica acestuia? (vezi toată discuția)