avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... martori in procesul de divorț
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

martori in procesul de divorț

Buna dimineața, sunt în divorț cu soția am avut termen pe 23 februarie, fiind prezenți și martori. Am semnat o declarație că suntem de acord cu divorțul, ea sa revina la numele purtat anterior, custodia copiilor comuna, fiul la mine fiica la ea. Ieri am primit comunicare încheiere de ședință civilă în care specifica următoarele:
Având în vedere că dosarul a fost repartizat completului C16 conform Hotărea Colegiului de conducere al Judecătoriei..
Instanta va preschimba termenul de judecată. Pe lângă acest fapt a citat din nou martori.
Atâta timp cât au fost citați și a spus că nu mai este nevoie de martori pentru ce ia mă citat din nou ? Este legală​ această citare ?
Va mulțumesc !!!

Alte discuții în legătură

Divulgarea corespondentei irinel2704 irinel2704 Buna ziua! Am revenit din nou pe forum pentru o intrebare: Divulgarea de catre sotie a corespondentei mele catre ea sau fiul meu minor intr-un proces ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea termenului în vederea renunþãrii la judecatã adrianadamian2009 adrianadamian2009 Am o problema procedurala: am o contestatie impotriva ANAF cu termen de judecata februarie 2014. Vreau sa initiez o renuntare la judecata. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termen elenamelnic elenamelnic Buna ziua, Am o nelamurire in privinta la ceea ce apare pe portalul tribunalului.In data de 03.03.2014 s-a depus cerere de preschimbare si in data de ... (vezi toată discuția)