avocat_bogdan_marinescu1975 a scris:
Corespondenţa purtata intre dvs şi soţie, fiind transcrisa, chiara arătată fiului dvs, nu îndeplineşte elementele constitutive ale infracţiunii prevazute de art 195 cp iar instanta civila îşi poate forma opinia în funcţie de aceasta.
Este vorba de o scrisoare catre ea si una catre minor
fara valoare probatorie in proces de pe care s-au facut copii prezentate in instanta fara consimtamantul meu sau al minorului.
In definitiv scrisoarea adresata lui trebuia sa ramana la el si sa nu fie facuta publica fara acordul lui expres, nu? Mentionez ca are aproape 14 ani (in Iulie).
Ordonanta Presedintiala in cauza este pentru reintegrarea in domiciliul conjugal din care chipurile as fi alungat-o, fara martori, fara plangere la Politie si fara ca eu sa fiu anchetat anterior solicitarii Ordonantei in acest sens. Totul e doar o minciuna. Iar ea a plecat din 06 Februarie de acasa (zice-se la tatal vitreg). Eu n-am acuzat-o inca oficial de neglijarea copilului crezand ca-i va da Dumnezeu minte si sa se intoarca acasa.
Eu si minorul, ramas cu mine, am rugat-o de numeroase ori prin telefon sau prin intermediul unor persoane sa se intoarca acasa.
Dar nu stiu daca trebuie sa dovedesc
eu ca sunt nevinovat ci ea trebuie sa-si probeze afirmatiile nu?
Sau nu mai exista prezumtia de nevinovatie si putem acuza asa pe oricine, de orice?
Pentru ca suntem divort, spera ca aceasta Ordonanta sa-i foloseasca pentru stabilirea domiciliului minorului la ea desi el refuza categoric sa accepte ideea. Oricum va implini 14 ani pana la primul termen si sper sa se tina cont si de vointa lui.