legea nu a fost adoptata in faza finala.
Pe de alta parte ea face niste recomandari: asociatia va decide in final cum va pune in aplicare acele recomandari.
Doriti sa va suporte vecinii cheltuielile cu intretinerea (apa, gunoi, energie el.etc) cu copilul dvs. personal ? Atunci, alocatia sau indemnizatia care o primiti, impartiti-o cu vecinii. Daca in asociatia dvs. exista, ipotetic vorbind, 30 de copii sub 3 ani, nu le vor ajunge veniturile vecinilor sa suporte intretinerea cresei. Fiecare sa-si duca crucea (responsabilitatile personale!).
Oare bunul simt nu mai exista?
daca exista contoare de apa, nu e nicio problema.
Apoi, un copil de 3 ani nu merge cu liftul singur ...
Similar, nu aprinde lumina pe casa scarii
De la acest cheltuieli poate sa fie scutit.
Logic !
Domnule amvirdan, si eu, din motive de sanatate circul impreuna cu un membru din familie, cu liftul si lumina se consuma o data pentru doi. Platesc numai pentru o persoana?
Ca sa nu mai vorbesc ca pentru un copil mic, tevatura, drumurile si alte agitatii sunt mai mari decat pentru o persoana pensionara sau salariata care pleaca dimineata, vine noaptea.
Un copil este o persoana cu drepturi si obligatii. Am avut copii mici, acum am nepoti si pot sa contorizez consumurile lor in raport cu ale mele, asa ca stiu bine ce vorbesc. Obligatiile pe care le are, pana la o varsta bine determinata de lege (14 ani posesor de carte de identitate, 18 ani posesor de majorat si de drept de vot), este in responsabilitatea celor care-l au in intretinere.
Daca risti odata sa faci distinctie intre categorii de persoane, intri intr-o spirala si nu mai termini. Din constatari : exista (si in familia mea, din pacate) persoane bolnave care nu se plimba cu liftul, sunt imobilizate in pat sau in casa, sunt angajatii din ziua de azi, care pleaca cu noaptea in cap, mananca pe drumuri, ajung acasa tarziu, si... atunci fiecare devine un caz particular.
Logic?
~ Conținut șters la cerere ~