avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai este in vigoare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai este in vigoare?

Spuneti-mi va rog,contractul colectiv de munca la nivelul ramurii comert pe anii 2007-2008,mai este inca in vigoare?Eu personal am cautat pe net dar nu am gasit sa se fi negociat un altul!...Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 22:46, 16 Septembrie 2009
Este. Cititi articolul acesta (din CCM):
Art. 4. - (1) Prezentul contract se încheie pe o perioadă de un an, cu posibilitatea revizuirii.
(2) Dacă niciuna dintre părţi nu denunţă contractul cu 30 de zile înainte de expirarea perioadei pentru care a fost încheiat, valabilitatea acestuia se prelungeşte până la încheierea unui nou contract, dar nu mai mult de 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm ramura comert Muresan Felicia Muresan Felicia Rugamintea mea este daca puteti sa-mi spuneti daca CCM ramura comert nr.589/19.11.2007 pe anii 2oo7-2oo8 a fost prelungit si pentru 2009,eventual cu ce art.de ... (vezi toată discuția)
valabilitate ccm comert magda_oancea magda_oancea Buna ziua, Stiti cumva Contractul Colectiv de Munca nr.589 din 19.noi.2007 la nivelul ramurii comert pe anii 2007-2008 mai este valabil si in 2009?Nu am ... (vezi toată discuția)
Mai este in vigoare? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 va rog sa-mi spuneti daca pentru anul 2009 mai este in vigoare contractul colectiv de munca la nivelul ramurii comert pe anii 2007-2008 nr,589 ... (vezi toată discuția)