avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Folosire parafa de psiholog clinician in centrul unde ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Folosire parafa de psiholog clinician in centrul unde sunt angajat ca psiholog scolar?

sunt psiholog atestat de COPSI (colegiul psih din romania) pe specialitatea consiliere psih si psih clinica sub supervizare.

lucrez la un centru ca psiholog scolar (COR 263414) si fac parte din comisia de evaluare comportamentala a centrului (evaluarea copiilor). Intrebarea este - parafa mea fiind de psiholog clinician - in ce conditii este ok sa pun parafa pe o evaluare daca eu sunt incadrata pe alta specialitate? care este cadrul legal in care pot folosi parafa? mentionez ca pana acum nu am parafat niciun act, ci doar colegii din comisia de evaluare, care sunt colaboratori.

va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cabinet de psihologie Catalin V. Catalin V. Buna ziua! Ma numesc V Catalin . Am teriminat masterul in psihologie clinica la Universitatea Ecologica din Bucuresti cu nota 10. M-am specializat in ... (vezi toată discuția)
Activitate psiholog cristi17 cristi17 am citit legile de pe site-ul colegiului psihologilor si sunt mai confuz ca la inceput. va rog daca puteti sa imi dati cateva indicatii pt ca nu mai inteleg ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un pfa si apoi sa-i suspend activitatea ? dan_mihutiu dan_mihutiu Sotia mea tocmai s-a inscris in Colegiul Psihologilor din Romania. Nu poti profesa in domeniu daca nu esti inscris in colegiu. Problema este ca deocamdata nu ... (vezi toată discuția)