avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament autentic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament autentic

Ingrijesc de un batran in varsta de 80 ani,care ia decedat sotia ,dansul nu are nici un copil,sotia are un copil din prima casnicie,si vrea sa imi faca mie un testament autentic,se poate fara succesiune,si daca baiatul fostei sotii poate sa ma atace ?multumesc aniticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters424636 , utilizator 10:22, 7 Mai 2017
dar partea ce ii revine batranului de la fosta sotie eu pot so mai iau daca batranu decedeaza si nu sa facut succesiunea dupa fosta sotie ca nu vrea baiatu fostei soti so faca
? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune vasilealecsandri10 vasilealecsandri10 eu am un testament lasat de la un batran,care ingrijesc de el,batranul nu are copii,dar fosta sotia care a decedat ,are un baiat,succesiunea nu s-a facut dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters424636 ContSters424636 eu ingrijesc de un batran care nu are copii,insa sotia lui care a decedat are un baiat,batranul mi-a lasat testatament legatar universal pe toate bunurile lui ... (vezi toată discuția)
Antecontract de partaj vasilestoica10 vasilestoica10 suntem 3 mostenitori la un apartament ,unul din mostenitorii vrea sa facem un antecontract de mostenire inainte de a dezbate succesiunea la notar,eu sunt ... (vezi toată discuția)