avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Popriri
Discuție deschisă în Executare silită

Popriri

Buna seara! Am primit un plic de la executari silite pentru un credit pentru care nu s-a mai platit de mai mult de 3 ani. Aceasta creanta nu se prescrie? Daca da, care ar fi pasii pe care trebuie sa-i urmez? Deja mi s-a pus poprire si pe contul in care imi primesc salariul. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 00:41, 1 Aprilie 2017
Contestati executarea. Angajativa un avocat . Dar sa aveti 15 zile de cand s-a inceput preoprirea.
Prescriptia nu opereaza din oficiu. Trebuie sa depuneti contestatie la executare in termen de 15 zile calendaristice de la data inceperii executarii in care solicitati anularea executarii ca urmare a prescriptiei dreptului la executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Horatziu80 Horatziu80 Buna ziua, In urma cu 2 luni am fost executat silit (poprire salariu si conturi bancare) pentru niste credite la care ultimele plati le-am efectuat in 2011. ... (vezi toată discuția)
Termen prescrictie titlu executoriu razvanindolean razvanindolean In urma cu 8 ani am achizitionat un produs de creditare de la o societate bancara, pe care nu am mai avut posibilitatea sa i-l achit ulterior. Dupa mai ... (vezi toată discuția)
Poprire prin executor de la kruk. edward_zone edward_zone Buna ziua, Am primit un plic de la executor care instituie poprire la ordinal Kruk la un card de credit de la Garanti din 2009 care nu a mai fost platit din ... (vezi toată discuția)